
وب مستر کیست؟ + شرح وظایف وب مستر را بشناسید!
وب مستر (webmaster) کیست؟ اگر با کسب و کار اینترنتی آشنا باشید، حتما نام وب مستر را بارها شنیده اید.
سئو (SEO) مخفف عبارت Search Engine Optimization است. سئو مجموعه فرایندی است که بر روی یک وب سایت انجام می شود تا بتواند در موتور جستجو گوگل، در کلمات هدفمند نتایج برتر گوگل را کسب کند. هدف نهایی سئو، جذب مخاطب بیشتر و رشد کسب و کارهاست زیرا هیچ حوزه ای مانند سئو؛ پتانسیل بازاریابی و تبلیغات ندارد.
سئو یا SEO، مخفف عبارت Search Engine Optimization است که با ترجمه فارسی “بهینه سازی برای موتورهای جستجو” می رسیم. اما به نظر شما آیا این تعریف در سال 2023 درسته؟! در ادامه توضیحات به صورت دقیق و موشکافانه به این موضوع رسیدگی می شود.
سئو به معنای بهینه سازی تمامی صفحات سایت یا یک صفحه صفحه از سایت برای موتورهای جستجو است.
سئو را میتوان به زبان ساده تر بیان کرد، سئو کردن فرآیند بهبود کیفیت و کمیت صفحات وب سایت، با هدف ارتقا رتبه و جایگاه در نتایج جستجو گوگل نزد کاربران است.
برای تعریف کلی سئو می توان بگیم: به کلیه اقداماتی که در داخل و خارج از سایت انجام می دهیم تا رتبه صفحات سایت ما در نتایج جستجوی کاربران افزایش کند، سئو می نامند.
یکی از کاربردهای سئو این است که صفحات سایت، سریعتر، دقیقتر و با اطلاعات درست تری در اختیار کاربر قرار بگیرد.
باتوجه به تبلیغات گسترده ی که امروزه در مورد دیده شدن کسب و کار شده است اسم سئو هم قطعا به گوش تان خورده است. اکنون سوال مهم اینکه سئو در بازار ایران جایگاه خوبی دارد یا نه؟ جواب صد در صد بله است. زیرا امروزه سئو یک فرصت شگفت انگیز برای کسب و کارهاست و درآمد بسیار هنگفتی دارد. کارشناس، مدیر یا متخصص سئو در ایران به عنوان سئو کار شناخته می شوند.
درآمد سئو کاران در ایران و خارج از کشور چگونه است؟ این یکی از پر تکرار ترین سوالات در بین افراد است که برای پاسخ به این سوال باید گفت که همانطور در قسمت های بالا اشاره کردیم، تمامی کسب و کارها برای رشد و فروش اینترنتی نیاز به سئو دارند. بهینه سازی سایت یک حرفه تخصصی است که تنها متخصصان سئو قادر به انجام آن هستند.
درآمد متخصصان سئو در ایران به عوامل زیادی بستگی دارد و هیچ قیمت و صنفی مشخصی ندارد که بخواهد قیمت تعیین کند. عواملی که بسیار تاثیرگذار هستند:
از جمله عواملی هستند که در تعیین نرخ پروژه سئو و درآمد سئو در ایران را مشخص می کند.
باتوجه به مطالبی که در بالا اشاره کردیم و پیشنهاد ویژه کاردان سئو به شما این است که حتما مطالب بالا که به صورت خلاصه و تیترواره مهم آمده است را بخوانید تا دید بهتری داشته باشید و احتمال زیاد علاقه مند این حوزه شوید.
برای شروع یادگیری سئو پیشنهاد کاردان سئو به شما:
اول مطالعه صفحه آموزش سئو به صورت رایگان
دوم مطالعه صفحه آموزش سئو در اصفهان
سوم شرکت در دوره آموزش سئو رایگان
همانطور که پیش تر هم گفته شد آموزش سئو یکی از روش های کسب درآمد بالای ریالی و دلاری به همراه دارد و خب روش های کسب درآمد از سئو هم بسیار زیاد است.
اگر قصد دارید که آموزش سئو را اصولی و درست ببینید و اجرا کنید حتما باید جدیدترین تکنیک های روز سئو را آموزش ببینید که ما آموزش سئو کاردان سئو این مطالب را به صورت ویژه و تخصصی به شما آموزش داده ایم. دقیقا همان فیلتری است که می تواند شما را پس آموزش دیدن به بازار کار متصل کند و از سئو کسب درآمد کنید.
در ابتدا باید پرسشی که وجود دارد در مورد سئو چیست را پاسخ دهیم. خب من از شما که در حال حاضر در حال خواندن این صفحه هستید یک سوال دارم اینکه چگونه به این صفحه آمده اید؟ قطعا پاسخ شما این است که خب با سرچ زدن در موتور جستجو گوگل یا بینگ و .. وارد این صفحه شده اید. خب باید به شما تبریک بگویم آفرین.!
خب! تصوری که ما از مردم از موتور جستجو گوگل داریم این هست که با جستجو یک کلمه یا عبارت در کادر سرچ گوگل، یک سری نتایج را برای ما نشان می دهد. ولی غیر ممکن هست که تا به حال به این موضوع فکر کرده باشید که موتور جستجو گوگل طبق چه اساسی این نتایج را برای ما نشان می دهد.! نتایجی که بشدت نزدیک و مرتبط هستند. خب باید من به عنوان یک سئوکار بگویم این همان سوالی است که باید پاسخ سئو چیست را بدهم. به عنوان مثال در حوز سئو سایت یک مقاله جامع داریم که تمامی مباحث سئو را در برگرفته است. حوزه سئو شامل زیرشاخه های همچون، آموزش سئو، خدمات سئو، سئو داخلی، سئو خارجی و استراتژی سئو و فاکتورهای سئو و .. می شود که برای هرکدام به صورت کامل توضیح داده ایم.
حقیقتآ این یک معجزه نیست که با یک جستجو 10 نتیجه مرتبط را برای شما نمایان کند بلکه این همان الگوریتم های قدرتمند گوگل است که نتایج درست و صحیح نسبت به جستجو شما کاربران نشان می دهد. اینک برخی نتایج به صدر نتایج گوگل تکیه زده اند و حتی بعضی ها هم باید با ورق زدن صفحه نتایج گوگل به نتیجه رسید.!؟
اینکه چرا گوگل ترجیح می دهد یک سایت در صفحه اول و نتیجه اول گوگل باشد اما سایت دیگر باید صفحه سوم و لینک پنجم باشد.!!!!! چه چیزی باعث شده که موقعیت نمایش این دو سایت ها اینقدر تاثیر گذار باشد. اگر بخواهیم جواب تفاوت آن را بدهیم؛ از نظر بازاریابی و فروش نگاه کنیم، تاثیر شگفت انگیزی در فروش و سودآوری بالای را برای کسب و کار به همراه خواهد داشت.
خب هر بار که موضوعی را در گوگل جستجو میکنیم، هزاران وبسایت و صفحه وجود دارند که با موضوعی که مورد هدف ما هست، هم خوانی دارند. اما گوگل چگونه تشخیص میدهد که کدام نتیجه برای ما کاربردیتر بوده، و ما را سریعتر به جواب سوالمان میرساند؟ پاسخ کامل این پرسش را خود گوگل در توضیح نحوه عملکرد این موتور جستجوی محبوب گفته است: در گام اول با طبقه بندی کردن اطلاعات، گام دوم با بررسی و رتبه بندی صفحات و در نهایت گام آخر، شناسایی و حذف نتایج اسپم و غیر مرتبط.
گوگل با کمک ربات هایش محتوای صفحات مختلف وب را بررسی میکند. سپس طی فرآیند کراول کردن صفحات، الگوریتم های ارزیابی محتوای گوگل، محتوای آن صفحات را بررسی و پردازش میکنند. گوگل برای اینکه مطالب مرتبط و با کیفیتی را به کاربران ارائه کند، با کمک الگوریتمهای هوشمند خود به عوامل مختلفی از جمله کیفیت و عمق محتوا، میزان اعتبار، بازخورد کاربران در تعامل با محتوای این صفحه و همچنین تجربه کاربری دقت میکند. در نتیجه پس از عبور از بررسی موشکافانه، صفحات سایت ها را رتبه بندی میکند.
بسیار خب خالا با یک مثال خیلی خوب قدرت سئو و کاربرد اهمیت استفاده از سئو را برای شما به نمایش می گذارم فرض کنید: کلمه آموزش زبان انگلیسی ماهانه بیش از 100 هزار بار توسط ایرانی ها تو گوگل سرچ شود ( یعنی 100 هزار کاربر که قصد دارند زبان انگلیسی را یاد بگیرند ) حالا فرض کنید که شما یک سایت داشته باشید و با پیاده سازی فرایند سئو این نوع سایت ها رو به صفحه اول گوگل برسونید و به ویژه جزو سه سایت اول گوگل باشد چه اتفاقی برای شما میوفته؟! باورنکردنیه؟ درسته.! از این 100 هزار نفر فقط 40 هزار نفر در ماه وارد سایت شما شوند و شما تو سایتتون یک محصول آموزش زبان انگلیسی داشته باشین و فقط با قیمت 350 هزارتومان و این 40 هزار نفری که وارد سایت شما شده اند فقط 200 نفر در ماه محصول شما را خریداری کند شما ماهانه 70 میلیون تومان درآمد دارید! واقعا بی نظیره؟ به این میگن قدرت سئو و همچنین جذب مشتری از سمت گوگل 🙂
به عنوان مثال شما در گوگل کلمه ای رو سرچ میکنیم که بعد از پردازش ربات های گوگل یکسری سایت رو برای ما نمایان می کند که ما می توانیم مشاهده کنیم خب حالا این سایت ها همینجوری الکی و بی هدف که توسط الگوریتم های هوشمند گوگل، به صفحه اول گوگل که نیومدن، این سایت ها با یکسری فعالیت به نام سئو به صفحه اول گوگل رسیدن و به واسطه اینکه این کلمات جستجوی ماهانه بالایی توسط مردم در موتور جستجوگر گوگل دارند باعث افزایش درآمد کسب و کار می شود.
خب من در پاراگراف قبلی شما رو به واقعیت این امر دعوت کردم تا به قدرت این حوزه پی ببرید ولی حالا فکر نکنید به همین راحتی هم میشه هر سایت رو در کمترین زمان ممکن سئو کرد و به صفحه اول گوگل رساند و ثروتمند شویم! سئو یکسری قاعده و اصول داره و از همه مهم تر سایت های که در صفحه اول گوگل حضور دارند به همین سادگی که نیومدن اونها هم کلی سختی کشیدن که به این جایگاه رسیدن پس این موضوع را بدانید که به همین راحتی هم جایگاهی که به سختی بدست آوردن را به همین سادکی از دست نخواهند داد! تنها راهش این هست که آموزش سئو را ببینید و یاد بگیرید که چطور به ساده ترین شکل ممکن و بهترین حالت ممکن میشود یک سایت رو سئو کرد و به صفحه اول گوگل رساند. من پیمان تنگستانی تو این مسیر بهترین کسی هستم که می تونم همراهت باشم پس با دقت در ادامه این مطلب همراه من باش.
به عنوان مثال شما قصد دارید که آموزش سئو در اصفهان را شروع کنید ولی نمی دانید که آموزش سئو را از کجا شروع کنید برای توضیحات بیشتر حتما به صفحه مورد نظر آموزش سئو در اصفهان رفته تا با اطلاعات بیشتر و دقیق تری آشنا شوید.
به صورت کلی سه نوع مدل سئو داریم:
سئو کلاه سفید: سئو کلاه سفید یعنی کل عملیات سئو رو کاملا قانونی و در چهارچوب قوانین گوگل انجام بدین و دست از پا خطا نکنید.
سئو کلاه خاکستری: سئو کلاه خاکستری یعنی یه جاهای قوانین گوگل رو دور بزنی یکم از تو خاکی بری یکم زیرآبی بری و یه جاهایی هم کاملا طبق قوانین سئو گوگل عمل کنید.
سئو کلاه سیاه: سئو کلاه سیاه خیلی خطرناک هست و یعنی کلا عملیات سئو رو جوری بری که کامل قوانین گوگل رو دور بزنی و اگر گوگل بفهمه که تو قوانینشو برای سئو دور زدی درجا دکمه اتو میزنه و سایت شما از نتایج گوگل حذف میشه و به نوعی سایت شما پنالتی میشود ( البته الان دیگه سایت پنالتی نمیشه و فقط اون صفحه ای که برایش قوانین گوگل رو دور زدین پنالتی میشود راستی برای اینکه بدانید پنالتی گوگل چیست؟ عجله نکنید میگم بهتون)🙂
داخل گوگل سرچ میکنید خرید ورودی گوگل، بعد یکسری سایت برای شما در نتایج گوگل نشون داده میشه و روی هر نتیجه گوگل که کلیک کنید وارد یک صفحه ای به نام لندینگ آن سایت میشید. اینجا این صفحه برای کلمه خرید ورودی گوگل بهینه شده و به گوگل این سیگنال رو داده که هر کسی سرچ کرد، خرید ورودی گوگل این صفحه از سایت رو بهش نشون بده که به این کار میگن سئو کردن یک کلمه برای سایت. دیگه فکر کنم با این مثال و توضیحی که برای این کلمه کلیدی داده شد کامل متوجه شدین.
خب با این تفاصیل شما اگر در طی یک سال حداقل 5 تا کلمه کلیدی از پروژه های مختلف رو سئو کنید و قیمت کلمات به صورت میانگین 10 میلیون تومان باشد شما سالی 50 میلیون تومان از سئو و پروژه های که دارید درآمد کسب کرده اید که البته خیلی بیشتر از این حرفا هم هست، من حداقل دستمزد قیمتی رو براتون در نظر گرفتم که درآمد یک سئوکار کاملا نوپا در حدود قیمت هست. بازار کار سئو و سئوکاران در ایرانه و براینکه درآمد نجومی سئوکار در ایران رو بررسی کنید و همچنین این موضوع هم روز به روز داغ تر میشود و هر سئوکاری که رزومه قوی تر و برندی داشته باشه قطعا درخواست پروژه به سمت اون شخص درآینده خیلی بیشتر خواهد شد.
خب هر بار که موضوعی را در گوگل جستجو میکنیم، هزاران وبسایت و صفحه وجود دارند که با موضوعی که مورد هدف ما هست، هم خوانی دارند. اما گوگل چگونه تشخیص میدهد که کدام نتیجه برای ما کاربردیتر بوده، و ما را سریعتر به جواب سوالمان میرساند؟ پاسخ کامل این پرسش را خود گوگل در توضیح نحوه عملکرد این موتور جستجوی محبوب گفته است: در گام اول با طبقه بندی کردن اطلاعات، گام دوم با بررسی و رتبه بندی صفحات و در نهایت گام آخر، شناسایی و حذف نتایج اسپم و غیر مرتبط.
گوگل با کمک ربات هایش محتوای صفحات مختلف وب را بررسی میکند. سپس طی فرآیند کراول کردن صفحات، الگوریتم های ارزیابی محتوای گوگل، محتوای آن صفحات را بررسی و پردازش میکنند. گوگل برای اینکه مطالب مرتبط و با کیفیتی را به کاربران ارائه کند، با کمک الگوریتمهای هوشمند خود به عوامل مختلفی از جمله کیفیت و عمق محتوا، میزان اعتبار، بازخورد کاربران در تعامل با محتوای این صفحه و همچنین تجربه کاربری دقت میکند. در نتیجه پس از عبور از بررسی موشکافانه، صفحات سایت ها را رتبه بندی میکند.
وب مستر (webmaster) کیست؟ اگر با کسب و کار اینترنتی آشنا باشید، حتما نام وب مستر را بارها شنیده اید.
برای بهبود کسب و کار اینترنتی از طریق طراحی سایت، باید اقداماتی برای بالا رفتن رتبه گوگل و افزایش لینک
محتوای تکراری محتوایی است که در اینترنت در بیش از یک آدرس وب ظاهر می شود. هر صفحه وب در گوگل
ما در بک اند سئو تمام تلاش خود را خواهیم کرد که بهترین خدمات سئو سایت را با بهترین سئوکاران حرفه ای در ایران انجام دهیم،
تا شما عزیزان بهترین نتیجه را از کسب وکار خود دریافت نمایید.