کاردان سئو

وب وستر - کاردان سئو

وب مستر کیست؟ + شرح وظایف وب مستر را بشناسید!

آخرین بروزرسانی: 22 آبان 1402 @ 10:44 بعد از ظهر
فهرست محتوا
5
(1)

وب مستر (webmaster) کیست؟

اگر با کسب و کار اینترنتی آشنا باشید، حتما نام وب مستر را بارها شنیده اید. این گروه از افراد نقش مهم و ارزشمندی در توسعه شغلی دارند که با آموزش سئو در اصفهان تا حدودی با وظایف وب مستری آشنا خواهید شد و به همین دلیل در سال های اخیر کارفرمایان به دنبال حرفه ای ترین آن ها برای استخدام بوده اند. البته در سال های گذشته این شغل بکار گرفته نمی شد و کسی که بیشتر از بقیه در دنیای اینترنت جست و جو و گشت و گذار می کرد، توانایی راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی را در خود می دید و بلاگ یا سایت شخصی یا شرکتی را برای خود دست و پا می کرد و با دوره های آموزشی که در دنیای وب موجود بود، مشغول مدیریت و بروز رسانی مطالب و سایت می شد. اما این فعالیت در حال حاضر به صورت تخصصی دنبال می شود و برای انجام آن باید به دنبال افراد حرفه ای بود. برای اینکه بتوانید کسب و کار خود را رونق دهید و ترافیک سایت را افزایش دهید، پیشنهاد می شود از یک مجموعه حرفه ای همچون آژانس دیجیتال مارکتینگ رزسا کمک بگیرید تا به درآمد میلیاردی در سال دست پیدا کنید.

وب مستر را بیشتر بشناسید

حتما برای اینکه با مفهوم وب مستر کیست؟ آشنا شوید، حتما اینترنت و گوگل را برای نام فارسی و انگلیسی webmaster زیر و رو کرده اید و به مطلب کاربردی دست پیدا نکرده اید. به شما تبریک می گوییم زیرا اینجا به صورت خلاصه اما کاربردی به تعریف این عبارت پرداخته خواهد شد. وب مستر در اصل همان مدیر سایت است که توسعه کسب و کار به عهده اوست و حتی بر کوچکترین بخش سایت نیز تسلط دارد ومهارت او بگونه ای است بتواند تمامی مشکلات ناگهانی را حل کند.

شاید در گذشته این کار تنها به راه اندازی یک سایت، باز کردن ایندکس آن، ساختن چند صفحه و قرار دادن محتوای کاربردی و جذاب خلاصه می شد. اما در این چند سال به دلیل توسعه تکنولوژی و دنیای وب و گستردگی کسب و کار ها و متفاوت شدن آن ها، وظایف وب مستر تغییر کرده است. وب مستر شاهین شهری وظیفه ی رساندن لینک یک گوگل کلمه کلیدی سئو در شاهین شهر را دارد.

شاید کسی که مدیریت یک کسب و کار کوچک با محصولات تعداد کم را  بر عهده داشته باشد با کسی که با یک وب سایت بزرگ و چند منظوره همکاری می کند، وظایف متفاوتی دارد. یا اینکه این فرد کسی است که محتوا و ساختار سایت را روی سرور قرار می دهد. حتی مدیریت برنامه ها و افزونه ها در وردپرس به عهده وبمستر است اما در مراحل پیشرفته وی باید بر طراحی، کد نویسی HTML، مدیریت محتوای صفحات و بهینه سازی موتورهای جست و جوی گوگل یا همان سئو ( SEO) مهارت داشته باشد. اما نکته اینجاست که دیگر مانند قبل گوگل به این راحتی ها به سایت ها رتبه نمی دهد و این امر کار webmaster ها را سخت کرده است. با توجه به این نکته و درک پاسخ سوال وب مستر (webmaster) کیست؟ پیشنهاد می شود از افراد متخصص همچون تیم دیجیتال مارکتینگ رزسا استفاده کنید و کار خود را به کاردان بسپارید تا در چند قدمی موفقیت کسب و کار اینترنتی تان قرار بگیرید.

وظایف یک وب مستر چیست؟

تا به اینجای کار با مفهوم وب مستر کیست آشنا شدید. حال وقت آن رسیده که وظایف او را بیشتر بشناسید. گاهی اوقات کلیه اقدامات مربوط به سایت از ابتدا بر عهده وبمستر است اما بعضی وقت ها سایت آماده و ایندکس شده در دسترس فرد قرار می گیرد.

یکی از مهمترین وظایف، بروز رسانی و حل مشکلات فنی سایت است. این مسائل می تواند خطرناک باشد و سایت را از مرحله رقابت با دیگر کسب و کارهای اینترنتی خارج کند. به همین دلیل اگر تنها با دنیای وردپرس آشنا هستید و اطلاعات کافی ندارید، نباید بدون داشتن مهارت و دانش این وظیفه مهم را بر عهده بگیرید.

بعد از مشرف شدن بر این قضیه، دانش سئو یا همان بهینه سازی موتورهای جست و جوی گوگل به میان می آید. در واقع از سئو برای رتبه دار شدن صفحات سایت و دیده شدن در نتایج اولیه گوگل استفاده می شود. به عنوان مثال یک کاربر در جست و جوی کالایی است و اینترنت را زیر و رو می کند تا اینکه چشمش به سایت شما می افتد. اقداماتی که منجر به اجرایی شدن این فرآیند می گردد، سئو نامیده می شود که یکی از اصلی ترین وظایف وب مستر است و نیازمند دانش، مهارت و تجربه بسیار می باشد.

وظیفه دیگر تولید محتوا است. البته با گسترش حوزه دیجیتال مارکتینگ، نویسندگی به چند بخش محتوا نویس وب، بازاریاب محتوا و بلاگ نویس تقسیم شده است. این وظیفه به این معنی است که اگر فردی به عنوان وب مستر در جایی استخدام شد، باید توانایی بروز رسانی مطالب وب سایت و نوشتن مقالات را داشته باشد زیرا تنها محتوا است که کاربر را جذب کرده و در صفحات وب نگه می دارد. اگر بخواهید کمی تخصصی به این شغل نگاه کنید، وظیفه مدیریت سرور و هاست به عهده وبمستر است. او با مهارت خود می تواند اقداماتی همچون بهینه سازی، سرویس، امنیت و مانیتورینگ  را انجام دهد.

پیشنهاد می کنیم مقاله PBN چیست را حتما بخوانید!

پیشنهاد می کنیم مقاله محتوای تکراری چیست را حتما بخوانید!

پیشنهاد می کنیم مقاله سئو ارزان را حتما بخوانید!

آیا وب مستری برای انتخاب یک شغل مناسب است

به طور حتم تا به اینجای کار به شغل وبمستری علاقه مند شده اید و قصد دارید بدانید که آینده شغلی این حرفه به چه صورت است؟ از آنجایی که تکنولوژی با روی آمدن گوشی های هوشمند در چند سال اخیر در حال توسعه است و مردم بیش از قبل به سمت کسب و کار اینترنتی گرویده اند، حوزه دیجیتال مارکتینگ در ابتدای راه است و می توان گفت حداقل تا یک قرن دیگر جای کار دارد.

البته پیدایش ویروس همه گیر کرونا را نباید نادیده گرفت. زیرا در دو سال گذشته تعداد بیشماری از کسب و کارها به دلیل بسته بودن ورشکسته شدند و نتوانستند از عهده مخارج بر آیند. با توجه به این مشکل کارفرمایان و مدیران کسب و کار به دنبال راهی تازه بودند تا درآمد زایی را از نو پایه سازی کنند. با شکل گیری این نیاز تعداد زیادی از علاقه مندان به رشته کامپیوتر و اینترنت در دوره های آموزش وبمستری شرکت کردند و به نیاز کسب و کارهای کوچک و بزرگ پاسخ دادند.

در این زمان بود که همه گروه های جامعه سعی کردند به هم در درآمد زایی کمک کنند و باعث رونق کسب و کار هم شوند. عده ای به شبکه های اجتماعی روی آورند و محصولات خود را از این طریق به مردم عرضه کردند. عده ای دیگر نیز در تلاش بودند تا با طراحی سایت در این مسیر قدمی بردارند. بخاطر نداشتن تخصص و مهارت به دنبال افرادی بودند که کار را به آن ها بسپارند. اینجا بود که آژانس های دیجیتال مارکتینگ با استخدام افراد حرفه ای به مدیران فروشگاه ها و شرکت ها در طراحی سایت و نشان دادن محصولات از طریق دنیای وب کمک کردند. یکی از آژانس ها که خدمات بیشماری را در اختیار مردم قرار می دهد، دیجیتال مارکتینگ رزسا است.

مزایا و معایب وب مستری

مانند هر شغل دیگری، وبمستری نیز دارای چالش های گوناگونی است. اما اگر بخواهید روی این نکته حساس شوید و سختی های هر کاری را در نظر بگیرید، باید در خانه بمانید و آرزوهای خود را به دست خود نابود کنید. تنها چیزی که باید در نظر بگیرید، این است که به یک فرد حرفه ای و متخصص تبدیل شوید و با اراده ای قوی و تلاشی بی وقفه سرمایه زیادی را از اینترنت بدست آورید. جدای از اینکه در یک شرکت می توانید استخدام شوید می توانید پروژه های زیادی را به صورت شخصی دریافت کنید و به رونق یافتن کسب و کار دیگران کمک کنید. حتی می توانید با مهارتی که دارید دوره های آموزشی را تهیه کنید و بفروشید. همین امر موجب شده که درآمد شما روز به روز افزایش یابد و همچنین قدمی محکم در راستای رونق دادن به کسب و کار دیگران بردارید.

از طرفی معایب این شغل کمتر از مزایای آن است.  هیجان و استرس کاری آن در مراحل بالا به قدری زیاد است که ممکن است مشکلاتی را برای فرد بوجود آورد. حتی به دلیل زیاد بودن وظایف ممکن است نیاز باشد تا شب ها بیدار بمانید و یا در روزهای تعطیل در روی سایت کار کنید. شاید هم در مسیر هکر ها قرار بگیرید و امنیت سایت به خطر بیفتد. به همین دلیل توصیه می شود اطلاعات خود را حتی از پایه در بخش امنیت نیز کامل کنید.

نکته بعدی این است که نیاز دارید تقریبا در همه زمینه های دیجیتال مارکتینگ و وب سایت خبره شوید. به عنوان مثال این شخص باید آشنایی پایه در نحوه کار کردن با نرم افزارهای طراحی و گرافیکی را داشته باشد زیرا به جز محتوای متنی، محتوای تصویری و ویدیویی در جلب توجه نظر مخاطب تاثیر بیشتری دارند.

نتیجه گیری

برای اینکه بتوانید به یک وب مستر حرفه ای تبدیل شوید، باید اطلاعات تخصصی خود در زمینه تولید محتوا، طراحی صفحات وب، سئو و بهینه سازی سایت و سرور بالا ببرید یا اینکه کلیه فعالیت ها را به دست یک تیم بسپارید. آژانس دیجیتال مارکتینگ رزسا یکی از بهترین و موفق ترین مکان ها برای بهبود کسب و کار اینترنتی است. می توانید با خیال راحت صنعت خود را به آن ها بسپارید.

چقدر مطلب براتون مفید بوده؟

با ستاره به ما امتیاز بدید.

بیشترین امتیاز 5 / 5. تعداد نظرات: 1

بدون هیچ امتیازی البته شما الان امتیاز میدی! میدونم.

پیمان تنگستانی
پیمان تنگستانی
هزاران کلیدواژه در گوگل جستجو کردم تا یاد بگیرم و این جستجو ها همچنان ادامه دارد...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مقالات کاردان سئو